top of page
estetisk%20tandvård%20tandläkare%20spång

Tandläkare & Akut tandvård i Spånga

Välkommen till Torgkliniken Tandvård på Spånga torg.

Här får du modern och säker tandvård av kunnig och erfaren tandläkare.

Estetisk tandvård

Ditt leende är en stor del av det intryck du ger vid möten med nya människor. Ett vackert leende stärker självförtroendet och uppfattas som mer hälsosamt.

Om du är missnöjd med färg eller form på tänderna, kan detta åtgärdas med estetisk tandvård. För vissa räcker det med polering och tandblekning medan för andra kan det behövas mer omfattande behandling. Oavsett behandlingens omfattning ges alltid ett kostnadsförslag innan.

Vanliga estetiska behandlingar kan vara:

Skalfasader

 

Vill du dölja fula fyllningar, ojämnheter, mellanrum och missfärgningar? Skalfasader kan vara en lösning. Skalfasader, som ibland även kallas porslinsfasader, görs i regel på framtänder. Före behandlingen undersöker och röntgar tandläkaren dina tänder.

Läs mer om skalfasader.

Kronor & broar

 

Stora skador på tänder kan åtgärdas med en porslinskrona. Har du en tandlucka, så kan denna lucka ersättas med en porslinsbro eller ett tandimplantat.

Läs mer om kronor & broar.

Tandblekning

 

Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. En rätt genomförd tandblekning kan ge vitare tänder och ett vackert leende. Vi erbjuder hemblekning med blekskenor av det välkända märket Opalescence.

Läs mer om tandblekning.

Fyllningar

 

I vissa fall kan estetiken förbättras genom att endast byta ut gamla, missfärgade fyllningar mot nya fyllningar. Man kan ändra färg och form med en ny fyllning.

Läs mer om fyllningar.

Airflow

 

Används för att ta bort missfärgningar från te, kaffe, vin och tobak samt ytliga beläggningar. Airflow som består av vatten, högtrycksluft och smaksatt bikarbonat putsar bort ytliga missfärgningar från tandytorna. Tänderna bleks inte, men när dessa ytliga missfärgningar blästras bort, upplevs tänderna som ljusare.

Läs mer om airflow.

 

 Har du frågor eller funderingar, kontakta oss gärna för en konsultation.

bottom of page