Image by Nick Fewings

Priser

Torgkliniken är en mottagning som tillämpar samma priser som Folktandvården. Vi erbjuder korta väntetider och lägre priser än många andra privata tandläkarkliniker i Stockholm.

Vårt mål på Torgkliniken är att erbjuda den bästa tandvården till rätt pris. Prislistan för Torgkliniken Tandvård hittar du här.

Vi är anslutna till Försäkringskassan, vilket betyder att tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd gäller som vanligt hos oss.

Vid ditt första besök görs en noggrann undersökning där olika behandlingsförslag presenteras. Vid mer omfattande behandlingar lämnas ett kostnadsförslag. Vid större behandlingar kan förskottsbetalningar förekomma.

Allmänt tandvårdsbidrag (ATB)

  •  Är du 24-29 år, får du 600 kr i ATB per år.

  • Är du 30-64 år, får du 300 kr i ATB per år.

  • Är du över 65 år, får du 600 kr i ATB per år.

 

Det allmänna tandvårdsbidraget kan användas vid undersökning och behandling som ersätts inom tandvårdsstödet. ATB ersätts ej vid estetisk tandvård.

Högkostnadsskydd

Högkostnadsskyddet underlättar att få god vård även för personer med höga tandvårdskostnader. 
Ersättning lämnas ej för estetisk och kosmetisk tandvård.
Skyddet består av 3 nivåer med stigande ersättning beräknat efter referenspris:

  •  Upp till 3 000 kr lämnas ej ersättning.

 

  •  Mellan 3 000 och 15 000 kr ges 50% ersättning.

 

  •  Kostnader över 15 000 kr ges 85% ersättning.

Priser på vanliga behandlingar
Behandling
Pris

*ATB används.

För övriga priser, se Torgkliniken Tandvårds fullständiga prislista 

Särskilt tandvårdsbidrag (STB)

Det särskilda tandvårdsbidraget är ett tandvårdsstöd till personer med vissa sjukdomar och funktionsnedsättningar som försämrar tandhälsan.

Bidraget ska användas till förebyggande tandvård och undersökningar. Det är tandläkaren som bedömer om du har rätt till STB.

Ett läkarintyg, medicinlista och en mätning av salivsekretion behövs för bedömning. Vi hjälper självklart till med att genomföra en sådan mätning av salivsekretionen på kliniken.

 

Om du har rätt till STB får du 600 kr per halvår och det är Försäkringskassan som betalar ut detta bidrag.

Priser på vanliga behandlingar

Betalsätt

Vår tandvårdsklinik är kontantfri. Du är välkommen att betala med kort (Visa/Mastercard) eller med elektronisk faktura hos oss.

Vi kan erbjuda fakturabetalning via Payzmart. Genom Payzmart kan vi enkelt och snabbt skicka dig en faktura via sms och mail. Payzmart låter dig bli fakturerad belopp på upp till 60 000 kr utan avgifter och alltid med 14 dagars betaltid. Behöver du dela upp fakturan kan du enkelt ordna det genom en länk på fakturan från Payzmart.

 

Payzmart erbjuder delbetalningsalternativ på upp till 36 månader. Avgifter finner du på Payzmarts hemsida.